Degustátoři ocenili vynikající kvalitu ciderů Opre'

Velkým úspěchem skončila účast slovenského výrobce ciderů společnosti Opre'Cidery na Mezinárodním pivním festivalu 2021 v Českých Budějovicích. Vyhrála obě soutěžní kategorie – Cider tradiční i Cider ochucený,a navíc získala s Opre' Pineapple Cideri 2. místo mezi ochucenými cidery.

„Získat každý rok ocenění v soutěži World Cider Seal je pro nás úžasné. Podle nás se v tom odráží kvalita a kontinuální výroba cideru,“ vysvětluje předpoklady k úspěchu Gabriel Oprendek, který se svým bratrem Radoslavem před osmi lety vyrobilipro slovenský trh jako jedni z prvních tehdy nedostupný nápoj, dnes velmi populární cider.

„Vítězství spočívá v tom, že přivýrobě cideru jsme se zřejmě trefili do chutí českých a slovenských zákazníků. Pracujeme s ověřenými dodavateli, a proto umíme zaručit stálestejnou kvalitu už osm let, kdy působíme na trhu,“ domnívá se Gabriel Oprendek. Firma v uplynulém roce v Košicích desetkrát zvětšila prostory pro výrobu.

Společnost bratrů Oprendekových není na Mezinárodním pivním festivalu žádným nováčkem. Už v roce 2018 se jim podařilo získatdvě medaile: bronzovou pro Opre' Cider v kategoriiCider tradiční a bronzovou pro Opre' Hoppy v kategoriiCider ochucený.

Ocenění využíváme při prodeji na slovenském i zahraničním trhu. Medaile z festivalu zveřejňujeme v katalozích, na našich webových stránkáchi na sociálních sítích,“ popisuje Gabriel Oprendek marketingové využití získaných ocenění.